Aanpak


Mijn doel is je te begeleiden naar een duurzaam gezonder leven.

Hoe ga ik dat doen?

 

 

 

 

 

 

 

Stap 1: als eerste maken we een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek. In dat gesprek kijk ik naar wat je wensen zijn en wat ik voor je kan betekenen.

Stap 2: indien je besluit door te gaan volgt het intake gesprek en bespreken we de zaken rondom je voeding, beweegpatroon en je mentale welbevinden. Samen stellen we je doel(en) vast. Eventueel krijg je een voedingsdagboek mee.

Stap 3: in dit gesprek krijg je een adviesrapport op basis van de intake, je voedingsdagboek en de zaken eromheen, zoals je beweegpatroon en andere aspecten van je leefstijl.

Het adviesrapport vormt de rode draad voor je gewichtsbeheersing en veranderingen in je leefstijl.

Stap 4: daarna vervolgen we het traject met 5 weegconsulten, waarin we je vorderingen bijhouden en we verder ingaan op je eetpatroon, beweegpatroon en persoonlijke ontwikkeling.

Naast de persoonlijke begeleiding heeft Better4u infobladen ontwikkeld die je daarbij gaan helpen. Deze infobladen vormen een E-boek en zijn een gratis onderdeel van de begeleiding. De hoofdstukken bevatten veel essentiƫle informatie en opdrachten om jezelf te informeren en de balans op te maken. Ga om alvast een indruk te krijgen van dit E-boek naar infobladen.